Diensten

Onderhoudsbeurten

De werkplaats

Bij autobedrijf Martien van den Eijnde kunt u terecht voor kleine onderhoudsbeurten, tussenbeurten of grote onderhoudsbeurten. Een onderhoudsbeurt is voor iedere auto uniek; modernere auto’s hebben immers een compleet ander onderhoudsschema’s dan de wat oudere modellen. Onder tussenbeurten verstaan wij de controle’s die behoren bij het jaargetijde en gebruik van uw auto. Hierbij kunt u denken aan de wintercontrole, het klaarmaken voor lange vakantiereizen en diverse andere zaken op dat gebied. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn met zaken als een bandenservice en het onderbouwen van een trekhaak. Wij helpen u graag op weg.


APK-keuring

Ook onafhankelijke, vakkundige APK-keuringen behoren tot ons pakket. De keuring wordt uitgevoerd door een RDW-erkende APK-keurmeester. Naast de APK-keuring kunnen wij ook het vervolgonderhoud of -reparatie van uw auto verzorgen op afspraak.


Reparatie

Bij Autobedrijf Martien van den Eijnde kennen we uw auto van A tot Z. Of uw auto nu nieuw is of een paar jaar oud, voor betrouwbare reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Binnen ons bedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van autoreparatie. Zo bieden wij u altijd de juiste onderdelen en de juiste service tegen de juiste prijs.


Schadeherstel
Restauratiewerkzaamheden

Ook wat betreft autoschades staan wij graag voor u klaar. Wij streven ernaar om de schade aan uw auto snel, vakkundig en efficiënt te herstellen. Met deskundig spuit- en uitdeukwerk zorgen wij ervoor dat u zo goed mogelijk van de schade wordt afgeholpen. Autobedrijf Martien van den Eijnde is daarom de perfecte oplossing bij alle schadegevallen.


Restauratiewerkzaamheden

Autobedrijf Martien van den Eijnde is niet alleen specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en herstel, maar heeft ook ruime ervaring op het gebied van restauratiewerkzaamheden. Vol passie en ervaring werken wij met de grootste zorg aan de restauratie van uw auto.