Autobedrijf Martien van den Eijnde

Autobedrijf in Venhorst, begrip in de regio

Autobedrijf Martien van den Eijnde in VenhorstAutobedrijf Martien van den Eijnde is gevestigd aan de Ringbaan 1 in Venhorst. Met vele referenties in Venhorst, Boekel, Gemert, Elsendorp, Uden, Erp en andere omliggende plaatsen kunnen we wel stellen dat autobedrijf van den Eijnde inmiddels een begrip is in de regio. De autogarage wordt gerund door eigenaar Martien van den Eijnde die zelf al ruim 30 jaar in het bedrijf werkt. Van den Eijnde nam het stokje in 2010 over van van den Tillaart, de vorige eigenaar van het autobedrijf. Van den Eijnde bouwde het bedrijf verder uit en tot op de dag van vandaag streeft hij ernaar om met het autobedrijf service en kwaliteitswerk op maat te leveren.


Van onderhoud en APK tot reparatie en schadeherstel

De werkplaatsBij Autobedrijf Martien van den Eijnde kunt u terecht voor diverse diensten, zoals een onderhoudsbeurt aan uw auto. Of dat nu een kleine, middelgrote of grote onderhoudswerkzaamheden betreft, bij autogarage van den Eijnde bent u aan het juiste adres. Vergeet bijvoorbeeld niet om jaarlijks een wintercheck te laten doen of om een controle aan uw auto te laten uitvoeren voordat u met de auto op vakantie gaat. Autobedrijf Martien van den Eijnde kan u ook van dienst zijn met zaken als een bandenservice en het onderbouwen van een trekhaak. Daarnaast behoren ook onafhankelijke, vakkundige APK-keuringen tot het aanbod, kunt u bij ons terecht voor reparatiewerkzaamheden en schadeherstel aan uw auto en hebben wij ruime ervaring op het gebied van restauratiewerkzaamheden aan auto’s. Kortom, autobedrijf van den Eijnde is op ieder gebied dé oplossing voor uw auto. Wij helpen u graag (weer) op weg!


Uw auto rijdt weer als een zonnetje

Autobedrijf Martien van den EijndeAutobedrijf Martien van den Eijnde uit Venhorst is van alle markten thuis. Wij zijn specialist in onderhoud, reparatie, APK en schadeherstel aan uw auto. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact op voor meer informatie. Of kom eens langs bij onze werkplaats in de autogarage aan de Ringbaan 1 te Venhorst. Wij voorzien u, onder het genot van een kop koffie, graag van advies. Met de service op maat van Autobedrijf Martien van den Eijnde rijdt uw auto binnen de kortste keren weer als een zonnetje!